AlphaMac

Thu Apr 05, 2018 9:33 pm

  • Reveen wrote:Now when I try to run alphamac(v1.0.7) I get a VCRUNTIME140.DLL is missing error yet that file is in my system32 folder.

    Rev.


    With the updates, go to your updated folder and extract all files
    Copy and paste them in your Alphamac folder
    Than delete your update folder (or you could end up with several folders inside folders called update)

    Ensure your windows defender (and any antivirus software) allows the file (add exemption for file and folder)

    Once you have tried that, grab me on TS

    Tro
    Tro
     
    Posts: 681
    Joined: Wed Feb 11, 2015 3:13 am

Thu Apr 05, 2018 9:56 pm

  • Tro wrote:
    dckx wrote:no r_mode -1?


    What is this?

    Tro


    It's custom resolution. And it still works.
    User avatar
    bl3dbl4k
     
    Posts: 35
    Joined: Wed May 10, 2017 12:02 am

Thu Apr 05, 2018 10:15 pm

  • bl3dbl4k wrote:
    Tro wrote:
    dckx wrote:no r_mode -1?


    What is this?

    Tro


    It's custom resolution. And it still works.

    Exactly.

    r_mode -1
    r_customheight 1080
    r_customweight 1920

    To play in 1920x1080 in widescreen monitor, for instance
    dckx
     
    Posts: 249
    Joined: Thu Aug 07, 2014 7:35 am

Wed Jan 30, 2019 10:04 pm

  • I could use some help. Perhaps Im missing something, but I dont think so.

    I have successfully installed and run Alphamac. I was able to transfer my existing unnamedsoldier.cfg to the new mohaa config folder used with alphamac no problems. I am prompted to upload .dm3 upon closing mohaa, and my status reports as pure. Excellent I thought, good to go.

    That is until I insert the Misfits custom maps and custom skin packs in to the new mohaa main folder. Then I get the "dirty" status.

    I have downloaded, what appeared to be the very same .pk3 files we have all used for custom maps and skins in the past. But rather than acquiring them from the classic downloads section, I retrieved them under HODs AlphaMac-Compliant downloads thread. Still no dice.

    Any ideas????
    Image
    User avatar
    Adams
     
    Posts: 86
    Joined: Wed Apr 27, 2016 6:57 pm

Wed Jan 30, 2019 10:30 pm

  • What server did you get the "dity" status?

    If its in another server, thats normal as each server set-up is either - as the hosts set it up ... or as most .. not set up at all
    if this is the case, just ignore the dirty or remove any added files (i.e. misfits approved files)

    If you are on the misfits servers you should get a "clean" status - if not, you have either put i n a non-approved file or made changes to an approved file

    That should cover all bases, any probs let me know

    Tro
    Tro
     
    Posts: 681
    Joined: Wed Feb 11, 2015 3:13 am

Wed Jan 30, 2019 11:02 pm

  • Tro wrote:What server did you get the "dity" status?

    If its in another server, thats normal as each server set-up is either - as the hosts set it up ... or as most .. not set up at all
    if this is the case, just ignore the dirty or remove any added files (i.e. misfits approved files)

    If you are on the misfits servers you should get a "clean" status - if not, you have either put i n a non-approved file or made changes to an approved file

    That should cover all bases, any probs let me know

    Tro


    I joined the Misfits server 108.61.125.23:12203
    When I remove the skins and maps I get the "pure" status. Upon reinserting them in to the new MOHAA main, I get the "dirty" status. I ran the infractions fixer just to see what it would come up with. It produces those two .pk3 files as the culprits.

    Not sure how to proceed, any insight will be greatly appreciated.

    Cheers.
    Image
    User avatar
    Adams
     
    Posts: 86
    Joined: Wed Apr 27, 2016 6:57 pm

Wed Jan 30, 2019 11:08 pm

  • Download the latest versions, any previous versions are not approved

    Tro
    Tro
     
    Posts: 681
    Joined: Wed Feb 11, 2015 3:13 am

Wed Jan 30, 2019 11:48 pm

  • Running AlphaMac Ver 1.0.9
    The map and skin packs came from the following link on the forum.

    viewtopic.php?f=12&t=1084

    Perhaps I start over? Unless of course you have a fix in mind, or can pin point what Ive done wrong?
    Image
    User avatar
    Adams
     
    Posts: 86
    Joined: Wed Apr 27, 2016 6:57 pm

Thu Jan 31, 2019 12:32 am

  • what size are the files?

    Misfits_obj_pack_all = 390meg
    zz_Area51-MisFits_skins = 103meg

    Tro
    Tro
     
    Posts: 681
    Joined: Wed Feb 11, 2015 3:13 am

Thu Jan 31, 2019 12:34 am

  • Maybe try 1 than the other and see how u go

    Tro
    Tro
     
    Posts: 681
    Joined: Wed Feb 11, 2015 3:13 am

PreviousNext


Return to Technical




Information
  • Who is online
  • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
cron